Tävlingar för alla

Flyinge Hästsportklubb är en aktiv tävlingsklubb som står värd för många arrangemang. En av våra största tävlingar är Flyinge Indoor – hopptävlingen för elitryttarna som gärna kommer till Flyinges utmärkta anläggning för att göra upp om fina priser.

Men vi arrangerar också tävlingar på alla nivåer, i främst hoppning och dressyr. Dessutom har vi pay & jump och pay & ride som brukar uppskattas mycket av ryttarna. Under året kommer vi även att utöka verksamheten när det gäller avsuttna aktiviteter – allt för att bredda kunskapen och öka intresset för hästar och ridning hos våra medlemmar och andra som vill veta mer.

Du hittar all information om kommande arrangemang i kalendern här nedan.

LÄS OM HELGENS FANTASTISKA TÄVLING - FLYINGE INDOOR OCH STEGET MOT VÄRLDSKLASS

Flyinge Indoor – Autumn Edition 2023, presented by Flyinge Hästsportklubb är nu över. Vi vill rikta ett stort tack till er alla som gjort dessa tävlingar till den framgång som vi ser att de varit. Alla deltagare och teamen kring dem, våra oumbärliga funktionärer och sponsorer – och givetvis Flyinge AB.

Vill ni se rapporterna från tävlingen kan ni gå in på klubbens Facebook eller Instagram flyinge­_hsk.

Detta var första gången vi som enskild förening genomförde denna traditionsfyllda tävling helt själva. Vi hade höga ambitioner men fått till del anpassa oss efter vår förmåga och de möjligheter som funnits. Tävlingar på Flyinge har alltid hållit – och ska ha – en hög klass. Med Flyinges fantastiska anläggning som bas – och med ett kommande markområde i världsklass där vi är officiell tävlingsarrangör ser vi framför oss tävlingar som riktar sig mot den yttersta världseliten men som – och inte minst – också möjliggör en utveckling för svensk ridkonst och utveckling för kommande ryttarekipage. Vi tänker framtid och vill stödja alla de som vill utvecklas inom sporten vilket även inkluderar unga ryttare inklusive ponnyekipage – vilket är något nytt på Flyinge. Vårt samarbete med Flyinge AB öppnar en helt ny arena för de som vill tävla och utvecklas med och mot de bästa. Vi vill bli klubben som engagerar och håller evenemang för de som är och som vill bli de bästa i Sverige. Redan nästa år ser ni tävlingar både för de kommande och de bästa i vårt program på Flyinge Equestrian Arena.

Stora ord? Absolut. Därför behöver vi er för att förverkliga detta genom att berätta för oss vad vi kunde gjort bättre på denna tävling och vad ni vill se mer från oss framöver. Vi gör detta för er så er input är oerhört värdefull. Hör av er på vår mail Flyinge_HSK@yahoo.com eller kontakta någon i styrelsen via kontaktuppgifterna på hemsidan här.

Återigen – Tack till alla ni över 1000 ekipage som kom till oss i helgen. Stort grattis till alla placerade och till er alla som fick en positiv tävlingsupplevelse (för det finns inga dåliga sådana – bara erfarenheter till kommande träningar och tävlingar).

Vi ser fram emot att ses igen på tävlingarna vecka 48, 2024 eller framöver.

// FHSK

Samarbetspartner