Bli medlem i Flyinge Hästsportklubb

Du blir medlem i Flyinge Hästsportklubb genom att betala in medlemsavgiften enligt nedan samt att maila följande uppgifter till oss på vår mail  Flyinge_HSK@yahoo.com  Det är tyvärr inte längre möjligt att anmäla sig själv till medlemsregistret.

  • Fullständigt namn
  • Mailadress
  • Telefonnummer
  • Personnummer

Medlemsavgiften betalas till:
Bankgiro 647-9018 eller
Swish 123 501 28 69

Glöm inte att ange ditt namn tydligt så vi kan koppla betalningen till din medlemsansökan. Observera att du inte kommer att kunna få din licensansökan godkänd innan du betalat din medlemsavgift.

När du betalt in medlemsavgiften och skickat in dina uppgifter blir du automatiskt medlem och kan söka licens för att tävla för oss. Licensansökan behandlas normalt inom en arbetsvecka.

Vid brådskande licensärenden kontakta ordförande eller vice ordförande direkt. Du hittar kontaktuppgifter här.

Medlemsavgift 2024

På grund av en kraftigt höjd avgift för den obligatoriska försäkringen hos Folksam för att få vara medlem i en klubb ansluten till Svenska Ridsportförbundet tog årsmötet beslut om att temporärt höja medlemsavgiften 2024 för att inte gå med förlust på framförallt våra studerande eller juniorer. Vi som styrelse arbetar för att det ska vara enkelt att välja oss som klubb – både i innehåll och prisvärdhet och tittar på alternativ inför 2025,

De nya avgifterna är (inbetalning efter 1:a november 2023 räknas som medlemskap för resterande av 2023 och 2024):

Senior: 450 kronor

Junior, Young Rider, elev eller student på Flyinge: 300 kronor

Du som är medlem i Flyinge Hästsportklubb har en olycksfallsförsäkring via Svenska Ridsportförbundet därifrån får du även medlemstidningen Häst & Ryttare.

Har du frågor gällande Flyinge Hästsportklubb? Mejla till Flyinge_HSK@yahoo.com

Samarbetspartner