Välkommen till PS Flyinge & Partners

God service är på första plats för oss och vi hjälper er i avelsarbetet och i marknadsföringen av era avkommor med bland annat den provisionsfria fölmarkandsplatsen här på hemsidan.

Ansvarig för verksamheten är Helena Torstensson, tidigare beridare på Flyinge och under många år även beridare hos Paul Schockemöhle i Tyskland.

Vi öppnar 6 april 2020och  önskar er alla ett riktigt lyckosamt, trevligt och framgångsrikt avelsår! Vlkommen till PS Flyinge & Partners

Om PS Flyinge & Partners

2012 inleddes det framgångsrika samarbetet mellan Flyinge AB och PS Flyinge & Partners. Sedan dess har antalet ston på stationen ökat för varje år. Företaget är lokaliserat på Flyinge Kungsgård och erbjuder den svenska marknaden ett urval av hingstar av högsta kvalité stationerade på Flyinge och dels genom import av sperma från Tyskland och Danmark.

Hingstutbudet präglas av stort fokus på högsta internationella kvalitet för avel och sport. Hingstarna har genomgått en strikt selektion för sina högklassiga sportegenskaper. Programmet erbjuder en variation av äldre sport och avelsmeriterade hingstar och yngre hingstar som utifrån härstamning och visade sportkvaliteter är mycket intressanta för framtiden.

Förfrågan seminstationen, hingstar, bokning och beställning kontakta:

Följ PS Flyinge & Partners på facebook

Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.