Saab Grand Prix

27-30 september 2018 är det dags för Saab International Grand Prix Dressage Flyinge. Dressyrtävlingen som har allt – från skickliga juniorer till världsartister i seniorklassen. Lägg till spännande clinics med några av de främsta dressyrtränarna så förstår du att det här är en tävling du inte får missa.

Flyinge Indoor Winter Edition

Södra Sveriges bästa hoppryttare samlas första dagarna i november för att göra upp om bland annat titeln Skåne Topp 10. Ryttarna tävlar också om att bli DUX Indoor Masters – och vinna en exklusiv säng. Kval till Lövsta Future Challenge Jumping U25 ingår, det är premiär för Jan Jönsson Invitational och som vanligt arrangeras den populära Flyinge Open Sales-auktionen på lördagskvällen.

En fullspäckad hopphelg som är väl värd ett besök!

Breeders Trophy

Första veckan i oktober avgörs Breeders Trophy – platsen där de bästa svenska unghästarna möts för att göra upp om stora segercheckar och mycket ära. Dessutom hålls årets Elitfölauktion på lördagskvällen.

Näst störst och med framtidsvisioner

Flyinge är region Skånes näst största evenemangsarrangör räknat till antalet dagar. Vi strävar efter att erbjuda hästnäringens bästa förutsättningar för professionella tävlingar, clinics och evenemang inom hoppning, dressyr och fälttävlan. Vår ambition är att vara en naturlig anläggning för hingst- och fölvisningar med tillhörande auktioner.

Evenemang på Flyinge
5 Jan

Triss i kaptener – INSTÄLLD

Tyvärr tvingas vi ställa in clinicen med våra tre förbundskaptener.
8 Jan

Kaiser Johannsmann-träning

Tyska topptränaren Wilhelm Heinrich ”Kaiser” Johannsmann kommer till Flyinge för att undervisa elever, personal…
23 Jan

Hopptävling

Regional hopptävling, 110-130-klasser.
Nyheter
Kontaktperson
Cecilia Rätz Eventkoordinator
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.