FHSK

FRAMTIDSHOPPET PÅ FLYINGE

Flyinge Hästsportklubb arrangerar Framtidshoppet – en 1* hopptävling för Ponny och Häst den 27:e till 28:e maj.

Flyinge Hästsportklubb brinner för att utveckla nästa generations tävlingsryttare – detta tillsammans med de bästa. Vi är därför glada att kunna erbjuda en kvalitativ tävling med bra banor, underlag och härlig inramning inne på Flyinge Kungsgårds bästa utomhusbanor.

Tävlar du ponny har du möjlighet att vinna (i inverkansklassen) en hoppträning med Världsmästaren Jens Fredricson. Jens skänker personligen en gemensam och exklusiv träning till vinnarna i respektive kategori (A, B, C och D).

Anmälan sker via Tävlingsdatabasen TDB och du hittar tävlingen här.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.