Flyinge Hästsportklubb

I personalstyrkan, i vårt närområde och bland våra vänner finns ett antal eldsjälar som brinner för att utveckla hästsporten och Flyinge som tävlingsplats. Alla vi samlas i Flyinge Hästsportklubb och vi har höga ambitioner.

I vår styrelse sitter såväl en professor som en landslagskusk och en före detta assisterande förbundskapten i hoppning. Vi träffas sex gånger om året i Flyinges chefsbostad och diskuterar frågor så som tävlingstermin, utveckling och ungdomsfrågoI personalstyrkan, i vårt närområde och bland våra vänner finns ett antal eldsjälar som brinner för att utveckla hästsporten och Flyinge som tävlingsplats. Alla vi samlas i Flyinge Hästsportklubb och vi har höga ambitionerr. Hästsportklubben fungerar som en referensgrupp, tävlingarna drivs sedan av Flyinge AB, med klubben högst involverade.

Klubbens ryttare är framförallt tävlingsryttare och 2015 var vi väldigt stolta när samtliga tre svenska ryttare på topp – 100 i världsrankingen var Flyingeryttarna Rolf-Göran Bengtsson, Henrik von Eckermann och Douglas Lindelöw. Vi hade två ryttare som tävlade i världscupfinalen i Las Vegas, både Paulinda Friberg och Douglas Lindelöw kom till start i hoppning respektive dressyr. Henrik rider även finalen 2017, efter att ha vunnit Europafinalen inför ett fullsatt Scandinavium under Gothenburg Horse Show.

Bli medlem

Att bli medlem i Flyinge Hästsportklubb är lätt. Avgifter är 300 kronor per år för seniorer, är du junior, young rider, elev eller student på Flyinge så får du 100 kronor rabatt.
Anmäl dig i formuläret och sätt in summan på pg 404 70 79-1.
Du som har licens i Flyinge HSK är försäkrad via Ridsportförbundets olyckfallsförsäkring.

Har du frågor gällande Flyinge HSK? Mejla till info@flyinge.se

Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.