Hingstvisning på Flyinge

13 april kl 14.00 är det dags för Hingstvisning på Flyinge! Hingstar som är godkända för avel i SWB och premierade kommer att ta plats i ridhuset för att visa upp sina bästa sidor.
Flyinge Hingstvisning 2022 - El Barone
El Barone 111 9412 2012 Emerald van't Ruytershof - Libero H,Malin Baryard-Johnson Photo: KimC.nu by Ateni AB

Lördagen den 13 april kl 14.00 arrangerar Flyinge AB en hingstvisning på Flyinge Kungsgård som är öppen för alla avelsintresserade. Missa inte öppningsnummret precis innan så var gärna på plats i god tid.

Biljetter till detta hittar ni på Tickster och det finns även några VIP biljetter för den som känner för att unna sig lite extra denna lördagen.

Och för den extra intresserade finns det tillfälle att lyssna på 2 föredrag innan visningen. Leg vet Ylva Naeve pratar om avvänjning kl 12.00 och kl 13.00

Emma Thorén Hellsten guidar dig i hur du hittar och tolkar information i internationella sporthästdatabaser som Horsetelex och Hippomundo och i hur du kan använda databaserna för att bli mer synlig som uppfödare. Föreläsningar är i Aulan på Flyinge.

Du som är hingstägare är varmt välkommen att anmäla din hingst för deltagande. För frågor och info om detta maila till hingstvisning@flyinge.se

Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.