FHSK

FUNKTIONÄRSUPPROP – VÄLKOMNA IGEN VECKA 21

En förening är inget utan sina funktionärer – och utan funktionärer inga tävlingar på Flyinge! Vi har sedan förra sommaren börjat få till ett bra gäng som har genomfört tävlingar med bravur! Vi som förening är så tacksamma för det arbete ni bidrar med. Men vi vill gärna bli ännu fler och vi som förening ska bli än bättre på att ta hand om er, utbilda er, ge er intyg på vad ni bidragit med.

Vecka 21 (27:e och 28:e maj) kör vi tävlingar utomhus på Flyinge Kungsgård. Då behöver vi er igen. Då vi inte utsett Funktionärsansvarig till tävlingen än går det bra att anmäla sig via klubbens mail: Flyinge_HSK@yahoo.com

Direkt efter tävlingen (söndag kväll) kommer vi bjuda alla funktionärer (både de som är med på tävlingen eller på tidigare tävlingar) på en middag på Flyinge Kungsgård. Även här anmälan via klubbens mail med eventuella matallergier.

Vi som förening har haft det lite struligt med att säkerställa att alla funktionärer har fått rätt funktionärskläder. Principen är lätt – första gången man är funktionär får man en piké och en keps, tredje gången en fleecetröja, femte gången en väst och därefter ett nytt plagg varannan tävling man hjälper till på minst en halvdag. De som hjälper till vecka 21 kommer få en ytterligare praktisk pryl från klubben.

Men som sagt – vi har missat en hel del av er, något som vi ber om ursäkt för. Vi gör ett omtag och behöver er hjälp. Maila (samma mailadress) vilka tävlingar ni varit med på (Flyinge Outdoor, Vinterhoppet V46, Flyinge Indoor V49 och V11), vad ni har fått för kläder och er storlek så ska vi se till att det finns att hämta på Flyinge inom kort.

Tack på förhand

Styrelsen Flyinge Hästsportklubb

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.