Nyhet

FLYINGE HÄSTSPORTGYMNASIUM SÖKER LÄRARE

Flyinge Hästsportgymnasium startade hösten 2019 en unik gymnasieutbildning, Hästskötare med inriktning skötsel och drift av hästsportanläggning. Läs mer här: https://flyinge.se/utbildning/unik-gymnasieutbildning/
Vi är ett litet, men härligt gäng som söker en ny kollega. Vårt behov är en lärare på ca 75% som kan fördelas enlig överenskommelse.
Skolan behöver förstärka sin kompetens i ämnena: Svenska, Samhällskunskap och Idrott. Vi behöver också förstärka vår arbetslag med Mentorskap och Specialpedagogik.
Du kommer att ingå i vårt arbetslag och undervisa våra elever. Vi ser dig som en drivande kraft med eleverna i fokus och i samarbete med kollegorna utveckla vårt program och vår skola.
Kommunikationen sker bland annat genom Schoolsoft och Teams. Tidigare erfarenhet av att arbeta i lärplattformen Schoolsoft är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möte eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Vår utbildning sker i samverkan med näringslivet.
Körkort är ett krav.
Vi erbjuder arbete på en historisk plats i en fantastisk kulturmiljö, på en riksanläggning med högt ställda mål: https://flyinge.se/2020/01/28/har-utvecklas-kunskap-hastar-och-manniskor/
Hos oss får du möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med andra kollegor.

Ansök så snart som möjligt genom att skicka in din ansökan till Åsa Tybeck  på asa.thybeck@rsflyinge.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.