FHSK

ALWAYS MOVING FORWARD

Så lämnar vi juni och därmed de Nordisk Baltiska Mästerskapen 2022 bakom oss / So then we leave June and thus the Nordic Baltic Championships 2022 behind us Now - let´s us look forward.
Stort TACK till alla som gjorde detta till en fantastisk tävling och upplevelse. Tack till alla officials och alla funktionärer för allt arbete ni lagt ned före, under (och efter) mästerskapet. Tack till sponsorer, utställare och restauratörer. Tack till alla ryttare, teamen runt dem och alla besökare. Ni var de som gjorde detta till en fantastisk händelse och en smyginvigning av nya Flyinge Equestrian Arena. Det är inte det sista mästerskapet ni kommer ha sett på Flyinge.
TACK, TACK och återigen TACK!
Nu välkomnar vi CVI Flyinge Voltige till Flyinge (1:a – 3:e juli) och vi ses igen på Flyinge Outdoor med Agria Grästur 2022 vecka 33 – titta in här och på våra sociala media för mer information.
______________
Many THANKS to everyone who made this a great competition and experience. Thank you to all the officials and all the volunteers for all the work you put in before, during (and after) the championship. Thank you, all sponsors, exhibitors and restaurateurs. Thank you all riders, the teams around them and all you visitors. You were the ones that made a difference and turned this in to a great event and a sneak opening of the new Flyinge Equestrian Arena. It’s not the last championship you’ll have seen at Flyinge. THANK YOU, THANK YOU and again THANK YOU!
Now we welcome CVI Flyinge Voltige to Flyinge (July 1st – 3rd) and see you again at Flyinge Outdoor with Agria Grasstour 2022 in week 33 – stay tuned for more information.
Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.