Nyhet

FLYINGE FÖRSTÄRKER INOM FASTIGHET 

Jenny Kouru Pettersson är ny Fastighets- och Driftchef på Flyinge AB. I Höstas annonserade Riksanläggningen Flyinge om en Fastighets- och Driftchef. Efter att ha tagit emot ett stort antal sökande är det glädjande att kunna meddela att tjänsten är tillsatt och Jenny Kouro Pettersson tillträder 1 mars. 

Anläggningen kring Flyinge Kungsgård ägs och förvaltas av Flyinge AB där vissa byggnader är mer än 200 år gamla. All renovering sker därför med antikvarisk medverkan och tillstånd från Länsstyrelsen då Flyinge Kungsgård är kulturhistoriskt värdefullt och många av byggnaderna är byggnadsminnesmärkta.

Fastighets- och Driftchefens arbete ska bidra till att förverkliga bolagens vision och strategi mot 2030, där målet är att Flyinge & Ridskolan Strömsholm ska vara navet för ridkonst, utbildning och träning på högsta nivå genom utveckling av kunskap, hästar och människor. Inom ramen för tjänsten ingår även ansvar för fastighetsdriften på Ridskolan Strömsholm.  

– Det stora antalet sökande till tjänsten visar på ett stort intresse och attraktivitet för våra anläggningar och nivån var dessutom mycket hög på samtliga kandidater.  En person med stark drivkraft och engagemang var några av egenskaperna i annonsen som ledde fram till det slutliga valet av person. Jenny kommer tillföra viktig kompetens och vi ser framemot hennes tillträde till tjänsten, säger Jonas Johnson som är Verksamhetschef för Flyinge AB och Ridskolan Strömsholm. 

 

Jenny har en gedigen bakgrund inom fastighetsförvaltning och har tidigare arbetat som gruppchef teknisk förvaltning på Riksbyggen där hon varit ansvarig för den tekniska förvaltningen i flera delar av Södra Sverige. 

– Det är verkligen en ära att börja jobba på Flyinge och Strömsholm och att få ta hand om alla fantastiska byggnader som finns på anläggningarna. Jag ser framemot att bidra med min kompetens och att arbeta tillsammans med teamet mot vår strategi 2030. Som ett plus i kanten att där finns hästar inblandade då jag är och förblir en inbiten hästtjej. Att höra en häst skritta förbi sitt kontorsfönster är som ljuv musik i öronen och kan lyfta vilken grå tisdag som helst, säger Jenny Kouru Pettersson nybliven Fastighets- och Driftchef på Flyinge AB.  

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.