Nyhet

Ny VD för riksanläggningarna Flyinge och Ridskolan Strömsholm

Mårten Holmqvist har utsetts till ny VD för Flyinge AB och Ridskolan Strömsholm AB.

-Mårten har arbetat som tf VD under hösten och har på ett mycket bra sätt tillsammans med ledningsgrupp och styrelse utvecklat den strategiska planen och dess implementering mot 2030 säger Jonas Sohlman, styrelseordförande för Flyinge AB och Ridskolan Strömsholm AB.

Mårten Holmqvist är utbildad lantmästare och civilekonom och har en gedigen erfarenhet som chef och ledare från olika branscher och företag såsom LRF Konsult och Green Landscaping, liksom från utveckling av egna bolag och verksamheter.

-Det känns otroligt spännande och hedrande att få förtroendet att fortsatt leda Flyinge och Strömsholm framåt. Vi i organisationen har tillsammans byggt en bra grund under hösten och vi har nu en bra plan för att utveckla bolagen mot tillväxt och för att vara ledande inom ridkonst, utbildning och träning på högsta nivå. Parallellt med våra utbildningar har vi många spännande utvecklings- och investeringsprojekt på gång, ett av dem är höstens Horse Welfare Summit som blir ett av många viktiga möten för hela hästnäringen som vi erbjuder på våra riksanläggningar säger Mårten Holmqvist.

Mårten har sitt hem på en gård i Östergötland där han driver lant- och skogsbruk tillsammans med sin familj, men arbetsplatserna är numera de i hästvärlden så klassiska namnen Flyinge och Strömsholm.

-Det är med stor glädje och inspiration jag tar mig an det uppdraget som VD för Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Utveckling och tillväxt är viktiga ledord i mitt arbetsliv och nu väntar ett 2024 med starkt fokus på utveckling av våra fina verksamheter, säger Mårten Holmqvist.

Presskontakt:

Mårten Holmqvist 070- 250 34 66

Cecilia Rätz-Hagsell 070-565 39 67

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.