Nyhet

NORDIC HOOF SUMMIT SUCCÉ IGEN FÖR ANDRA ÅRET

Förra veckan var det för andra året i rad Nordic Hoof Summit på Flyinge. Nordens största hov-evenemang som innehöll tre dagar fulla av inspiration och kunskap för hovslagare, veterinärer, uppfödare, tränare, djurhälsopersonal och hästägare – alla aktörer i hästbranschen med intresse för hästarnas hovar. Med nöjda internationella föreläsare och belåtna besökare checkar vi boxen för ett lyckat event med framtidstro.

Dr Stephen E. O`Grady summerar Nordic Hoof Summit 2023

Dr Stephen E. O`Grady, en av huvudföreläsarna under årets event var mycket nöjd under sin vistelse i Flyinge och berättar här om evenemanget och sig själv.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.