Nyhet

FLYINGE SÖKER SKOLHÄSTAR

Vi har välkomnat många nya studerande och elever detta läsår och söker därför fler medarbetare i form av; Halvblodshästar (företrädesvis SWB och valacker) i åldern 6 - 10 år. Sunda, skadefria individer med ett trevligt temperament och en gedigen grundutbildning. Anmäl din saluhäst på länken under bilden.
Ridskolan Strömsholm, Flyinge, Hovstallet, Polisrytteriet och den Beridna högvakten söker ständigt nya hästar till sina verksamheter där hästarna kommer att ridas- och köras i stadsceremonielet, bistå polisen med att skydda medborgare eller tränas, tävlas och utbilda studenterna vid riksanläggningarna.
 
Du som ägare kan känna dig trygg och stolt att sälja till organisationer där hästens välfärd står i främsta rummet och organisationerna säkerställer att hästen följs vidare i livet även då den inte länge är i tjänst.
 
Är din häst lämpad för uppdraget är du varmt välkommen att anmäla denna redan idag.
 
Flyinge söker skolhästar!
Vi har välkomnat många nya studerande och elever detta läsår och söker därför fler medarbetare i form av;
Halvblodshästar (företrädesvis SWB och valacker) i åldern 6 – 10 år. Sunda, skadefria individer med ett trevligt temperament och en gedigen grundutbildning.
 
Anmäl din saluhäst här: https://forms.office.com/e/Nwk3faf#swb
Det finns även möjlighet att visa hästen under visningsdagarna på Strömsholm https://www.visningsdagarna.se/ och skulle du inte ha möjlighet att visa just de dagarna kan du alltid maila till visningsdagarna@beridnahogvakten.se

Startsida – Visningsdagarna

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.