Nyhet

Flyinge Hästsportgymnasium söker lärare till kursen Byggnadsunderhåll

Flyinge är tillsammans med Ridskolan Strömsholm och Wången en av hästnäringens tre riksanläggningar. Tillsammans har vi ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. På riksanläggningarna utvecklas Kunskap, Hästar och Människor.

Vi söker dig som vill undervisa i ämnet Naturbrukets byggnader och i huvudsak kursen Byggnadsunderhåll. Undervisningen i ämnet Naturbrukets byggnader ska syfta till att eleverna utvecklar förmåga att utföra byggnads- och underhållsarbeten på byggnader, sköta anläggningar och hantera teknisk utrustning.
Som person är du lugn, trygg, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att skapa en kreativ arbetsmiljö som uppmuntrar till motivation och lärande.
Du agerar utifrån skolans mål och vision och lägger stor vikt vid kollegial samverkan. Givetvis har du förmågan att se möjligheter och lösningar och är inte rädd för att komma med egna förslag. Du kommunicerar med kollegor, elever och föräldrar på ett sätt som bygger på goda relationer.
Tjänstensomfattning är: 20%
Utdrag ur belastningsregistret ska kunna uppvisas innan anställning.
Sista ansökningsdag: 23-08-01
Rekryteringsprocessen kommer att ske fortlöpande.
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan skickas till
Rektor
Åsa Thybeck
asa.thybeck@rsflyinge.se

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.