Nyhet

HINGSTVISNING 2023 – INSTÄLLT

Hej , Tyvärr kommer vi behöva ställa in årets Hingstvisning på Flyinge. Flyinge Kungsgård är stängt på grund av konstaterad EHV-4 hos en unghäst. Ett tråkigt besked men hoppas på förståelse och önskar er välkomna nästa gång. Passar på att önska en fin stundande påskhelg. Lördagen den 15 april från klockan 15:00 arrangerar Flyinge AB en hingstvisning på Flyinge Kungsgård som är öppen för alla avelsintresserade. Du som är hingstägare är varmt välkommen att anmäla din hingst för deltagande.
Flyinge Hingstvisning 2022 - Cassado Ask
Flyinge Hingstvisning 2022 - Cassado Ask, Karin Møller Rhode Photo: KimC.nu by Ateni AB

Välkomna att delta i hingstvisningen är hingstar godkända för avel i SWB och cirka 50 hingstar kommer att erbjudas plats.

Hingstägare förser arrangören med information om hingsten som kommer att presenteras av vår konferencier. Det kommer finnas möjlighet även för hingstägaren att vara på plats i manegen och delge information om så önskas.

För info och anmälan: hingstvisning2023@flyinge.se

Biljetter hittar ni HÄR 

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.