Nyhet

GEMENSAMT ÖPPET HUS PÅ FLYINGE

1 februari är det stort Öppet Hus på Flyinge. Mellan klockan 16.00- 18.00 därefter clinic med Jens Fredricson 
Vad gör vi på Flyinge? Vad finns det för utbildningar och vad lär man sig där? Vilka möjligheter finns efter Hippologutbildningen och är Flyinge Hästsportgymnasium kanske exakt vad som hade passat dig ? Beridareleverna visar upp hur deras lektioner ser ut och Hovslagarutbildningen bjuder in till Smedjan och visar moment som ingår i utbildningen.
Träffa våra elever, ta del av mini demos och kunskap, och dessutom har Du som besöker vårt öppna hus chansen att se en unik clinic med vår Stallmästare tillika Världsmästaren Jens Fredricson helt gratis ! 🤩( enbart intresserad av clinic? Biljetter finns att köpa till fullpris på Tickster.se )
🥳En onsdag eftermiddag i världsklass! Vi ses väl ?
Anmäl dig NU för att säkra din plats på Öppet Hus och biljett.
Välkommen till Flyinge och välkommen till familjen
Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.