Nyhet

JENS TILLBAKA PÅ FLYINGE – SOM FUNKTIONÄR

För en vecka idag hade Jens ett VM-guld i laghoppning och var kvalad till den individuella finalen där han till slut blev 10:a efter fantastiska ritter. Idag tog han med sig barnen och arbetade på insläppet på hans hemmaklubb Flyinge Hästsportklubbs och Flyinge ABs tävling Flyinge Outdoor med Agria Grästour.

Tävlingen går på Flyinge Equestrian Arenas gräsbana och Jens, som både arbetar som stallmästare på Flyinge och sitter i styrelsen i Flyinge Hästsportklubb, brinner för att utveckla framtida ryttare och svensk hoppsport – och klubbens tävlingar är utformade just för det. Jens lever Flyinge värdegrund kring hållbar hästutveckling i såväl vardagen som på mästerskap.

Inspirerad av banans utformning och underlagets kvalitet bestämde han sig för att starta i de högre klasserna imorgon söndag.

Jens – du är en sådan förebild för svensk ridkonst!

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.