FHSK

VÄLKOMNA TILL FLYINGE OUTDOOR 2022

Mellan fredagen den 19:e till och med söndagen den 21:a augusti arrangerar Flyinge och Flyinge Hästsportklubb hopptävlingar med Agria Grästour ute på gräsbanan på Flyinge Equestrian Arena.

Vill du vara med och tävla kommer du märka att anmälningsavgifterna är låga och hederspriserna många. Vi har också några klasser med lite annorlunda upplägg där vi testkör lite olika specialbedömningar, t ex A:0/Zürich dvs ryttarna får välja sin egen väg i andra fasen, ett par ”eraser” klasser där ryttare som ådragit sig fel under ritten kan hoppa ett joker-typ hinder och sudda bort ett av de felen. Vi kör också några speed and power klasser bedömning A:0/A där det är tiden i första fasen som avgör och en 1.30 hoppning med några alternativa vägar.

Ta annars med familjen och kom och titta på tävlingarna. Det finns servering på plats och inträdet är fritt. Välkomna till en förhoppningsvis härlig sommarhelg med bra tävlingar. Detaljerat tidsprogram kommer att läggas ut när vi närmar oss tävlingen.

Skulle du vara intresserad av att hjälpa till på tävlingarna som funktionär är du hjärtligt välkommen att kontakta tävlingsledare Magdalena Regårdh på mregaardh@hotmail.com

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.