Nyhet

VISNINGSDAGAR PÅ RIDSKOLAN STRÖMSHOLM

Föreningen för den Beridna Högvakten tillsammans med Försvarsmakten, Flyinge, Ridskolan Strömsholm samt Hovstallet presenterar stolt visningsdagarna där hästar kommer att rekryteras i samarbete med avelsorganisationen SWB.
Föreningen för den Beridna Högvakten tillsammans med Försvarsmakten, Flyinge, Ridskolan Strömsholm samt Hovstallet presenterar stolt visningsdagarna där hästar kommer att rekryteras i samarbete med avelsorganisationen SWB.
Totalt har organisationerna gemensamt behov om ca 30-40 hästar årligen och vill genom samarbetet främja den svenska hästaveln.
Har du en passande häst i stallet ? Ta chansen i september !
 
Du kan läsa mer på www.visningsdagarna.se
Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.