Nyhet

FLYINGE HINGSTVISNING

På Flyinge Hingstvisning 2022 gjorde 50 hingstar från 18 hingsthållare entré i en fullsatt arena fredagen 1 april. Publiken om 1800 personer bjöds på en högoktanig visning av Sveriges mest eftertraktade hingstar.
Flyinge Hingstvisning 2022 - Serious
Bruksprovsvinnaren 2022 - Serious 1457 - visades av Linnea Cöster på Flyinge Hingstvisning 2022. Foto: KimC.nu by Ateni AB

Det var hög stämning i stora ridhuset när det efter två år äntligen gick att samlas på Flyinge Kungsgård för att på plats vara med om en hingstvisning i världsklass. Det var ett fullspäckat program under kvällen med Sveriges mest eftertraktade hingstar från ett stort antal välrenommerade hingsthållare. Inkluderande Flyinges nya samarbetspartner inom avel Lövsta Stuteri, som numera även är ansvarig för driften av seminstationen på Flyinge.

Totalt visades 50 hingstar, däribland Karmel van de Watering som visades av RS Flyinges stallmästare Jens Fredricson, Blue Hors Farell som visades av Nanna Skodberg Merrald, Cassado Ask som visades av Sören Möller, Zoom In som visades av Sofie Lexner, El Barone som visades av Malin Baryard Johnsson, Kane som visades av Caroline Darcourt och Singular LS La Silla med två avkommor (Prince och Stingray) som presenterades av Maria Gretzer. Klicka här för att se hela listan över vilka hingsthållare och hingstar som deltog i Flyinge Hingstvisning 2022.

Equiqsport live-sände och spelade in evenemanget, så den som inte hade möjlighet att vara på plats kan fortfarande se hela hingstvisningen på Equisport

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.