Nyhet

FLYINGE LEVERERAR

Vilka fantastiska evenemangsveckor vi haft med SWB Equestrian Weeks på Flyinge. Vi är lite extra stolta över att ha en beridarelev som vann SWB Riders Cup presented by HÖÖKS. Detta på en av Flyinges skolhästar.

Jenny Glebenius som går på vårt tre-åriga beridarprogram var ostoppbar denna helg. Detta på vår skolhäst Carlenti  (Carland – Cardento). Vi gratulerar och är stolta över våra elever, studerande och utbildningsprogram.

Evenemanget som helhet visar att samarbetet med SWB utvecklas allt mer. Vi är stolta samarbetspartners. Flyinge Kungsgård renoveras för fullt och vår tränings- och evenemangsverksamhet utökas kraftigt tillsammans med Flyinge Hästsportklubb som också Jenny rider för.

En ny tid är här. Klockan på anrika chefsbostaden tickar nu rätt för framtiden.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.