Nyhet

ETT NYTT LÄSÅR

På Flyinge hölls i veckan en kick-off med lärare, studenter och elever för att dra i gång det nya läsåret på temat – Kärleken till Hästen.
Kick-off 2021/22

En härlig möjlighet för alla att träffas igen efter flera terminer av distansarbete och många restriktioner – även om man även här tog hänsyn till smittspridningsrisken och kick-offen var uppdelad i flera grupper. För de som börjar sitt första läsår hos oss gavs här en möjlighet att lära känna Flyinge lite bättre.

På agendan stod arbete kring vår värdegrund LÄRA som står för Lika värde, Ärlighet, Respektfull och Ansvarstagande. LÄRA är en viktig plattform för hur vi alla – medarbetare, lärare, studenter och elever – förhåller oss till varandra. Du kan läsa mer om LÄRA här.

En sak som vi alla på Riksanläggningen har gemensamt är Kärleken till Hästen – ett tema som gick som en röd tråd genom dagen och på den clinic som hölls av Riksanläggningarna Ridskolan Strömsholms och Flyinges Stallmästare Jens Fredricson.

Välkomna till Flyinge.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.