Nyhet

ETT OS-GULD FÖR MÅNGA

Lördagen den 7:e augusti 2021 blev en historisk dag för svensk ridsport. Detta genom ett OS-guld i laghoppning efter fantastiska insatser av hopplandslaget – både i den individuella finalen och i lagtävlingen.

Riksanläggningarna Flyinge och Ridskolan Strömsholm gratulerar, och gläds med, hoppryttarna Henrik von Eckermann, Malin Baryard-Johnsson och Peder Fredricson. Guldet var välförtjänt och är ett resultat av samspelet och samarbetet mellan ryttare och häst men inte minst med hela teamet bakom ekipagen. Guldet är en belöning för alla som arbetar, utbildar sig eller intresserar sig för vår sport och näring.

Vi arbetar dagligen för att vara en del i fortsatta framgångar som kunskaps- och utbildningscentra för denna fantastiska och viktiga sport i Sverige.

GRATTIS!

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.