Nyhet

FLYINGE – EN KVALITETSMÄRKT HÄSTVERKSAMHET

Flyinge som Riksanläggning lever under devisen Swedish Equestrian Centers of Excellence – Vi utvecklar Kunskap, Hästar och Människor. Vi strävar att ligga i framkant i allt vi gör. Därför var det självklart för oss att ansöka om den nya kvalitetssäkringen för hästverksamheter.

Vi är givetvis glada att vi fått certifikatet – en oberoende extern granskning av vår verksamhet är viktig för att vi ska kunna utveckla oss säger VD Christina Rosell.

Kvalitetsmärkt Hästverksamhet är ett nytt fastställt regelverk som bygger på lagkrav inom arbetsmiljö, hästhållning samt klimat och miljö. Alla verksamheter kontrolleras utifrån samma krav som ingår i standarden. Läs mer om den nya kvalitetsmärkningen här.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.