Nyhet

TRÄNING FÖR MARKKU SÖDERBERG

Markku håller träningar vid flera tillfällen i mars i Flyinges stora ridhus. Träningarna hålls onsdagar udda veckor.

Markku Söderberg är diplomerad beridare och B-tränare i hoppning och har lång erfarenhet av utbildning av hästar och ryttare i hoppning (även dressyr) t.o.m svårklass.

Han har även arbetat som landslagsledare och tränare för finska junior och YR ryttare med goda resultat samt Chefstränare för olympiska grenar i Finska Ryttarförbundet och varit Chef de mission för FRF under VM i Jerez 2002.

Markku brinner för korrekt grundridning och njuter av att utbilda yngre hästar. Att följa utbildningsskalan med hänsyn till hästen som individ leder till starka och glada hästar som presterar med god tillit.

Markku har haft förmånen att träna för några av världens bästa tränare som Kyra Kyrklund, George Morris, Kaiser Johansmann, Rolf-Göran Bengtsson och Jan Jönsson, bara för att nämna några.

Träningen är främst riktad till medlemmar i Flyinge Hästsportklubb och till de som går på en utbildning på Flyinge. Övriga i mån av plats.

Kostnaden är 200 kronor per tillfälle och ekipage. Två pass per kväll om 4-5 ekipage. Pass 1 mellan 18:00 – 19:00 samt 19:15 – 20:15

Anmälan via Markku, se kontaktuppgifter nedan

Kontaktperson
Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.