Nyhet

INOMHUS-SM PÅ FLYINGE 2021

Häromdagen nåddes vi av den glada nyheten att vår ansökan om Inomhus SM i hoppning 2021 gick i mål.

Inomhus SM i hoppning kommer gå av stapeln på Flyinge hösten 2021. Kan kännas långt fram men tiden går snabbt och vi gläds av alla glada nyheter i dessa tider. Som tävlingsanläggning kan det knappast bli bättre – två utomhus banor som går att använda året runt och Crafoordhallens storlek som ger bra förutsättningar för inomhustävlingar är bara några saker som Flyinge kan erbjuda under meetinget.

”Som officiell tävlingsklubb till Flyinge är vi oerhört stolta att få arrangera Inomhus-SM 2021 säger Björn Rosell ordförande i Flyinge Hästsportklubb och tillägger att man tillsammans med Flyinge kommer att leverera högkvalitativa tävlingar och en härlig upplevelse för alla som deltager och besöker SM:et” säger Björn Rosell ordförande i FHSK.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.