Nyhet

R&B EVENTER I SAMARBETE MED RIDSKOLAN STRÖMSHOLM OCH FLYINGE

R&B Eventer satsar stort på fälttävlan, och fokus har hittills legat på unghästchampionatet. Nytt för i år är satsningen på de seniora hästarna samt avsuttna träffar så som Startskottet. Nästa steg i årets satsning är att utöka med nya samarbetspartners, där riksanläggningarna Ridskolan Strömsholm & Flyinge är först ut.
Riksanläggningarnas profilryttare i fälttävlan, Anna Freskgård.

R&B Eventer är eventföretaget som långsiktigt och målinriktat byggt en plattform för samarbeten inom svensk fälttävlan.

”Vi vill vara med och bidra till svensk fälttävlan fortsatta utveckling, detta genom flera olika initiativ. Vårt mål är att bygga upp långsiktiga relationer där våra samarbetspartners tydligt kan se vilka synergieffekter som finns.”

Ingrid Andersen, grundare till R&B Eventer

Nu tar R&B Eventer ännu ett steg framåt i sin satsning och knyter riksanläggningarna Ridskolan Strömsholm och Flyinge till sig.

”Vårt samarbete började med Startskottet i februari, som anordnades på Flyinge av R&B Eventer. När vi såg det stora intresset och allt bra R&B Eventer gör för sporten känns det väldigt roligt att utveckla samarbetet ytterligare. Tillsammans hoppas vi att vi kan utveckla fälttävlan i Sverige i allmänhet och på riksanläggningarna, Strömsholm och Flyinge, i synnerhet.”

Christina Rosell, VD för Ridskolan Strömsholm och Flyinge AB

”Vi är väldigt stolta över detta samarbete. De båda riksanläggningarna är viktiga för svensk ridsport och en naturligt central mötesplats för hästverksamhet. Med sin anrika bakgrund bär de på ett tungt arv, som vi gärna vill vara med att bidra till att förvalta. De båda anläggningarna satsar också på fälttävlan och idag står Strömsholm för en av få internationella banor i Sverige. Samtidigt har Flyinge i flera år satsat på Indoor Eventing. Vi hoppas att vi genom vårt samarbete ska kunna stötta riksanläggningarna i deras fortsatta satsning inom fälttävlan, avslutar Ingrid Andersen”

R&B Eventer samarbetar sedan tidigare med försäkringsbolaget Agria, ALFAB, Gastro Gaspari/Gaspari Lodge, Equitop, Sebos, Hästlycka, Nipet Horse, Gloriosa Blommor, Alwiga Bygg och Horsephoto.

 

R&B Eventer

Kontaktperson: Ingrid Andersen 0733-100222

FB-sida: R&B Eventer https://www.facebook.com/groups/600155470086812/

R&B Eventer

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.