Nyhet

SWB TAR BORT KVALEN TILL BREEDERS TROPHY

I det rådande läget med Covid-19 och inställda tävlingar kommer SWB förenkla deltagandet i höstens Breeders Trophy genom att ta bort avgiften för deltagarbevis och slopa kvalificeringskrav.
foto Roland Thunholm

I det rådande läget med Covid-19 och inställda tävlingar kommer SWB förenkla deltagandet i höstens Breeders Trophy genom att ta bort avgiften för deltagarbevis och slopa kvalificeringskrav. SWB presenterar en lösning som innebär att de som vill delta i Breeders Trophy inte behöver betala något för att lösa deltagarbevis och att kravet på kval utgår. En tät dialog förs med banbyggaren Peter Lundström samt de domare som är kontrakterade till finalerna för att anpassa Breeders Trophy för att säkerställa att unghästarna får en så bra upplevelse som möjligt. Som en stöttning för både uppfödare och ryttare inför höstens finaler kommer SWB tillsammans med samarbetspartnern Flyinge AB och Ridskolan Strömsholm under tiden fram till evenemanget att erbjuda en rad aktiviteter som förberedelse inför tävlingen. I vilken form de olika aktiviteterna kommer att genomföras beror på vilka rekommendationer som råder vid tillfället.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.