Nyhet

BAKOM VARJE FRAMGÅNGSRIKT EKIPAGE STÅR EN STOLT BANSKÖTARE

Gymnasiet för dig som vill sköta både anläggningar och hästar! Det går fortfarande att söka under nuvarande omsökningsperiod.

Utbildad anläggningspersonal efterfrågas överallt i hästsporten. Med examen från Hästskötare/Anläggning har du därför stora möjligheter att få jobb direkt efter gymnasiet. I utbildningen ingår också ridning, körning och hästhållning så att du även kan jobba som hästskötare.

Under de spännande evenemang som Flyinge anordnar får du vara med och jobba praktiskt med skötsel och drift och av anläggningarna. Utbildningen baseras på Naturbruksprogrammet, med möjlighet att läsa in högskolebehörighet.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.