Nyhet

FLYINGE EDUCATION SHOW

Varmt välkommen till oss på Flyinge fredagen den 6 december! Vill du veta mer om vilka utbildningar som finns? Vill du träffa studerande och lärare? Vill du se våra fina skolhästar och få veta mer om vår fantastiska anläggning och Kungsgård? Vill du uppleva Kungsgården tillsammans med oss och våra fina hästar i decembertid? Då är du välkommen att besöka oss fredagen den 6 december – då har vi både öppet hus och bjuder på Flyinge Education Show!

På Flyinge utvecklar vi kunskap, hästar och människor.

Vi har idag sju olika pågående utbildningar och är ca 175 lärare och studerande. Vi har alla passionen för hästar gemensamt.

Vill du veta mer om vilka utbildningar som finns? Vill du träffa studerande och lärare? Vill du se våra fina skolhästar och få veta mer om vår fantastiska anläggning och Kungsgård? Vill du uppleva Kungsgården tillsammans med oss och våra fina hästar i decembertid?

Då är du välkommen att besöka oss fredagen den 6 december – då har vi både öppet hus och bjuder på Flyinge Education Show!

15.00 – 16.30  Besök en klass som har lektion.  På vår hemsida hittar du senast 1 v innan information om vilka klasser och salar du kan besöka. Här hittar du också en karta med platserna utmärkta.

16.30 – 18.00  Upplev Kungsgården till fots. Följ med på guidad tur – och lyssna till vår fantastiska historia. Samling utanför Chefsbostaden.

Besök smedjan och passa på att ta en fika på Fyrkantens innergård. Här kan du köpa varm choklad, lussebullar och fylla på med energi.

18.00 –    FLYINGE EDUCATION SHOW Vi bjuder på Flyinge Education Show i Stora Ridhuset. Samtliga utbildningar presenteras – det bjuds på clinic, uppvisningar mm. Även här hittar du fullständigt program 1 v innan showen på vår hemsida. Efter showen blir det mingel i manegen. Tillsammans avslutar vi kvällen och det finns tid till frågor.

Läs mer om hela Programmet för Flyinge Education Show 

Anmäl antal via mail till: osaevent@flyinge.se

 

Hoppas att du vill dela eftermiddag och kväll med oss på Flyinge – varmt välkommen!

Har ni frågor går det bra att kontakta:

Annethe Yng

Utbildningschef

Annethe.yng@flyinge.se

Program Flyinge Education Show

Program Flyinge Education Show 2019

Ladda ner Format: pdf Storlek: 682.5 KB

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.