Nyhet

Ny stortävling avgörs på Flyinge

Både Flyinge och Strömsholm är med som arrangörer när en ny hoppserie – som det dessutom går att spela på – har premiär.
Flyinge Indoor Spring Edition

Nya ATG Riders Leauge är en tävling öppen för ryttare som är över 18 år och har svensk licens. Tävlingen rids i 1.40-hoppningar med kval på fredag och final på lördagen.

Under lördagen kommer de 40 bästa från fredagens kval att delas in i fem heat med åtta ryttare i varje. Varje heat kommer att vara spelbar hos ATG och formatet testades med stor framgång vid Elmia i höstas. Heatvinnarna samt de fem bästa resultaten som inte redan kvalat gör sedan upp om prispengarna i en winning round senare på lördagen.

Att både Flyinge och Strömsholm är skickliga och uppskattade tävlingsarrangörer står klart när premiären av ATG Riders Leauge sker vid Strömsholms Ridsportförenings tävlingar redan 25-27 januari. Dessutom avgörs andra omgången av tävlingen vid Flyinge Indoor Spring Edition, 14-17 mars. Den tredje omgången rids i Borås 22-24 mars.

Totalt delas mer än 350 000 kronor ut i prispengar i ATG Riders Leauge.

Läs mer om Flyinge Indoor här

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.