Nyhet

Dags att söka till KRAFFT Rising Star

I dagarna presenterade KRAFFT ett nytt sponsringsprojekt för den som tävlar hoppning på 1,30 nivå och uppåt - KRAFFT Rising Star. Sponsringsprojekt kommer erbjuda fem hopptalanger i Sverige en unik möjlighet att vidareutvecklas med hjälp från professionella och välmeriterade ryttare.
Flyinge och KRAFFT samarbetar i det nya projektet för lovande hoppryttare - KRAFFT Rising Star.

KRAFFT har en lång tradition av att stödja hästsporten på olika sätt och arbetar aktivt med samarbeten och sponsring. KRAFFT Rising Star är ett samarbete med Flyinge där man vill erbjuda hoppryttare oavsett ålder möjlighet att ta nästa steg i sin ryttarutveckling.

Jens Fredricson som är stallchef på Flyinge kommer tillsammans med ryttare i Team KRAFFT utse, träna, inspirera och hålla i kunskapsseminarium för fem talanger.

– Med KRAFFT Rising Star vill vi erbjuda fler möjligheten till sponsring och stöttning i sin satsning, säger Frida Måshammar Nordell, marknadschef på KRAFFT.

KRAFFT har funnits sedan 80-talet och redan från start var täta samarbeten med sporten viktigt. Under åren som gått har KRAFFT stöttat och hjälpt många hårt satsande elitryttare längs vägen mot toppen.

– Vi har mycket kunskap vad gäller hästars utfodring men vi har också många kompetenta ryttare som vi samarbetar med i Team KRAFFT. Tillsammans kan vi ge värdefull support och hjälpa fler att utvecklas genom att sprida vår kunskap, fortsätter Frida.

Utöver möjlighet att träna för några av Sveriges främsta ryttarprofiler innehåller sponsringspaketet även KRAFFT fodercheckar till ett värde av 2 000 kronor samt en uppsättning med profilmaterial för ryttare och häst.

Ansökan är öppen redan nu och första träff kommer vara på Flyinge Kungsgård torsdag 27 december.

Läs mer om KRAFFT Rising Star och hur du ansöker på krafft.nu

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.