Nyhet

Startfältet klart i Jan Jönsson Invitational

Det är ett gäng riktiga vinnarskallar och rutinerade ryttare som kommer till start i premiären av Jan Jönsson Invitational på fredagskvällen i samband med Flyinge Indoor Winter Edition 2 november.
Vid OS i Aten 2004 var Jan Jönsson förbundskapten för de svenska fälttävlansryttarna. Nästa helg är han värd för inomhusfälttävlan på Flyinge. Foto Roland Thunholm

Agria Djurförsäkring är huvudsponsor och delar ut 7 000 kronor till vinnaren i den första upplagan av Jan Jönsson Invitational – inomhusfälttävlan i Flyinges ridhus där professor Jan Jönsson själv har bjudit in ett antal ryttare.

I startlistan finns mästerskapsryttare, nya stjärnor och rutinerade ringrävar som garanterat kommer att bjuda på en fartfylld tillställning på fredagskvällen.

Niklas Lindbäck, Anna Freskgård, Pontus Hugosson, Anna Bredberg, Anna Hassö, Viktoria Carlerbäck, William Nilsson Freyer, Anna Nilsson, Malin Josefsson, Vendela Eriksdotter Rubin, Sandra Gustavsson, Hanna Berg, Matias Gustavsson, Jonna Britse, Alma Forsman och Aminda Ingulfsson är ryttarna som kommer att vara med under kvällen.

Kvällens inleds 18.30 med första start strax efter 19.00 och avslutning senast 21.00. Fri entré och specialerbjudande i Restaurang Kungsgården hela kvällen.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.