Nyhet

Lär dig mer om arbetsmiljöfrågor i stallet

Välkommen till en heldag på Flyinge med arbetsmiljön i fokus - en fråga om framgång och ekonomi. 16 oktober är det dags.

Smartare arbetssätt, lagstiftning och digitala verktyg kan hjälpa oss i vardagen för att hästarbetsplatsen ska bli effektiv och lättarbetad. På så sätt kan vi ägna mer tid och hästarna och att utveckla hästverksamheten.

Välkommen till en givande heldag på Flyinge med intressanta föreläsare samt visning av stallarna där vi tittar på både utmaningar och möjligheter för att effektivisera arbetet.

Program
9.30-10.00 Fika och registrering
10.00 Välkomna!
10.10 Sara Westholm, ansvarig för arbetsmarknadsfrågor på HNS, berättar om hästnäringens behov och regelverk samt ger tips på dokumentation och digitala hjälpmedel.
11.00 Margareta Bendroth, rådgivare på Hushållningssällskapet, berättar om smarta sätt att utveckla hästarbetsplatsen samt hur vi kan vi jobba för att skapa bättre arbetsmiljö och bättre ekonomi.
12.45 Lunch på egen hand
13.30 Anders Grane, verksamhets- och anläggningschef på Flyinge, berättar om möjligheter och utmaningar i det dagliga arbetet.
14.30 Grupparbete med fika
16.00 Avslut

Köp biljetter via Tickster – endast 140 kronor inklusive moms och fika

Arbetsmiljödagen är ett samarrangemang mellan Hästnäringens Nationella Stiftelse, Flyinge och LRF Häst med bidrag från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Ladda ner inbjudan som PDF här

Inbjudan arbetsmiljödag

Ladda ner Format: pdf Storlek: 1.2 MB

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.