Nyhet

Tre Flyinge-ryttare till VM

Flyinge Hästsportklubb har inte mindre än tre ryttare i den svenska VM-truppen som ska skickas till Tryon.
Henrik von Eckermann och Toveks Mary Lou är ett av tre VM-ekipage som tävlar för Flyinge Hästsportklubb Foto: Roland Thunholm

I hoppning har förbundskapten Henrik Ankarcrona gett de båda Flyingeryttarna Henrik von Eckermann med Toveks Mary Lou och Fredrik Jönsson med Cold Play var sin USA-biljett. Dessutom är Rolf-Göran Bengtsson, som också tävlar för Flyinge Hästsportklubb, en av fyra ryttare som slåss om reservplatsen till VM som avgörs i september.

Även i fälttävlan finns en Flyinge-ryttare med i truppen – Niklas Lindbäck och Fokus Filiocus. Dessutom finns VM-debutanten och Riksanläggningarnas profilryttare i fälttävlan – Anna Freskgård med Box Quite, som tävlar för Strömsholms Ridsportförening, med i VM-truppen.

Hela VM-truppen hittar du här.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.