Nyhet

Tre Flyinge-ryttare till VM

Flyinge Hästsportklubb har inte mindre än tre ryttare i den svenska VM-truppen som ska skickas till Tryon.
Henrik von Eckermann och Toveks Mary Lou är ett av tre VM-ekipage som tävlar för Flyinge Hästsportklubb Foto: Roland Thunholm

I hoppning har förbundskapten Henrik Ankarcrona gett de båda Flyingeryttarna Henrik von Eckermann med Toveks Mary Lou och Fredrik Jönsson med Cold Play var sin USA-biljett. Dessutom är Rolf-Göran Bengtsson, som också tävlar för Flyinge Hästsportklubb, en av fyra ryttare som slåss om reservplatsen till VM som avgörs i september.

Även i fälttävlan finns en Flyinge-ryttare med i truppen – Niklas Lindbäck och Fokus Filiocus. Dessutom finns VM-debutanten och Riksanläggningarnas profilryttare i fälttävlan – Anna Freskgård med Box Quite, som tävlar för Strömsholms Ridsportförening, med i VM-truppen.

Hela VM-truppen hittar du här.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.