Nyhet

Negativa provsvar betyder positiva nyheter för Flyinge

Alla stall på Flyinge förutom det där det konstaterats EHV-4 öppnas nu åter upp, då alla övriga provsvar varit negativa. Stallet med det konstaterade fallet är sedan 10 dagar isolerat från övrig verksamhet och kommer så vara tills vidare, enligt SVA:s rekommendationer.

Skånes Ridsportförbund har givits möjlighet att hålla Nobels Dressyr i helgen men p.g.a kort varsel står man kvar vid beslutet att hålla tävlingen på Flyinge vid ett senare tillfälle. Information om detta kommer du att kunna finna på Skånes Ridsportförbunds hemsida.

Hopptävlingen på Flyinge den 14 december kommer att hållas som planerat och vi hälsar alla tävlande och publik välkomna!

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.