Nyhet

Flyinge tillfälligt stängt för externa besökare

På grund av konstaterad smitta (EHV-4) i ett stall på anläggningen, samt provtagna hästar i andra delar väljer vi idag av försiktighetsskäl att stänga Flyinge för externa besökare i avvaktan på ytterligare provsvar.
Dressyrtävlingen på onsdag 6/12 är inställd. Nobels Dressyr 9-10/12 är inställd och vad gäller finaler och lagklasser kommer vidare information från Skånes Ridsportförbund

Ytterligare information om läget på Flyinge kommer löpande här på hemsidan.

Uppdaterad 2017-12-07:

Alla stall på Flyinge förutom det där det konstaterats EHV-4 öppnas nu åter upp, då alla övriga provsvar varit negativa. Stallet med det konstaterade fallet är sedan 10 dagar isolerat från övrig verksamhet och kommer så vara tills vidare, enligt SVA:s rekommendationer.

Skånes Ridsportförbund har givits möjlighet att hålla Nobels Dressyr i helgen men p.g.a kort varsel står man kvar vid beslutet att hålla tävlingen på Flyinge vid ett senare tillfälle. Information om detta kommer du att kunna finna på Skånes Ridsportförbunds hemsida.

Hopptävlingen på Flyinge den 14 december kommer att hållas som planerat och vi hälsar alla tävlande och publik välkomna!

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.