Nyhet

Vi välkomnar Karin Wikström, ny verksamhetschef på Flyinge AB

Karin Wikström tillträder som verksamhetschef för Flyinge AB den 1 november. Karin kommer närmast från Evidensia djursjukhuset i Malmö. Hon har tidigare varit chef på Skånes Djurpark och varit del av det förändringsarbete för att säkra parkens överlevnad och har över 20 års erfarenhet av att leda människor.

Karin började sin tjänst på Flyinge redan för en månad sedan och har haft en introduktionsmånad där hon gått vid sidan om tillförordnad verksamhetschef Anders Grane, för att få så stor inblick som möjligt i verksamheten på Flyinge och även riksanläggningarna. Månaden började med Breeders Trophy, att träffa ledningsgruppen, gå vid sidan av stallcheferna och att besöka Ridskolan Strömsholm för att nämna några aktiviteter i Karins intensiva introduktionsprogram.

-Jag ser fram emot att få en ledare på plats på Flyinge, som kan driva Flyinge in i den framtida strategin. Karin kan framförallt bidra till Flyinge genom sin tidigare erfarenhet av att vara arbetsledande och att leda bolag i förändring, säger Christina Rosell, VD för Flyinge AB och Ridskolan Strömsholm.

-Med stort intresse av och erfarenhet från att leda människor i förändring tror jag att jag har mycket att tillföra. För mig handlar ledarskap om relationer, att vara lyhörd samt få medarbetare motiverade och delaktiga i att uppnå satta mål. Den gemensamma kunskapen och erfarenheten hos alla anställda är oerhört viktig att använda. Jag tror också min affärsmässiga bakgrund kommer vara Flyinge till gagn och en stark ekonomi ger oss än bättre möjligheter att lyckas och utvecklas, säger Karin Wikström.

-Att öka servicegrad och kvalitet i allt vi redan gör idag på Flyinge och samtidigt utveckla och förädla verksamheten. Oavsett vilket av våra tre ben; avel, utbildning och tävlingar/evenemang så ska Flyinge vara det första och bästa valet för våra kunder och intressenter. Flyinge är ett välkänt varumärke inom hästnäringen på gott och ont. I vår snabbrörliga värld kan man inte leva på gamla meriter utan måste hela tiden utveckla sitt erbjudande till kunderna. En av våra absolut största styrkor är personalen. Där finns det ett oerhört engagemang och en mycket stor samlad kompetens, fortsätter Karin Wikström.

Kontaktperson
Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.