Nyhet

Information rörande dressyrtävlingen 8 juni på Flyinge

Foto: Michelle Lundqvist

Det har varit ett stort intresse för dressyrtävlingen den 8 juni. Vi har beslutat att alla reserver skall få deltaga i tävlingen vilket medför att det är en hel del starter denna eftermiddag/Kväll. För att få tidsprogrammet att fungera kommer 4-åringarna att rida på eftermiddagen innan de övriga klasserna som skall börja 16.00. Om det kommer eventuella strykningar kommer starttiderna att centreras kring 16.00, dvs att 4-åringarna kommer flyttas framåt i tiden medan 5-, 6-, och 7-åringarna kommer flyttas bakåt i tiden.

Efter en del förfrågningar kommer möjlighet att finnas till att rida på tävlingsbanan på onsdagen den 7 juni mot en anläggningskostnad på 150kronor per ekipage. Detta anmäls i förväg till maja.odman@flyinge.se<mailto:maja.odman@flyinge.se>. Betalning sker på tävlingsdagen (8 juni) i sekretariatet med kort. Nummerlapp skall bäras!

14.00                  4-åringar, startnummer 1-12

15.00                  4-åringar, startnummer 13-24

16.00                  5-åringar

17.00                  6-åringar

18.00                  7-åringar

Eventuella frågor besvaras av Tävlingsledaren, Maja Ödman 046-64917 eller maja.odman@flyinge.se

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.