Utbildning

Nytuexaminerad rektor

Utbildningschef Becky Evensen blev idag klar med sin rektorsutbildning och är nu examinerad rektor.

-Rektorsprogrammet är en befattningsutbildning på avancerad akademisk nivå. Den är öppen för skolledare, t.ex. rektorer,  biträdande rektorer, förskolechefer eller för de med andra liknande befattningar. Vi har läst i tre år på distans. Anordnare för utbildningen har varit: Mälardalens Högskola, Örebro Universitet och Högskolan Dalarna. Examensarbetet har handlat om individoptimerad undervisning, säger Becky Evensen. Becky har tillsammans med Jennifer Alsing-Åström på Ridskolan Strömsholm gjort sitt examensarbete. Becky Evensen är utbildningschef på Ridskolan Strömsholm och Flyinge.

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.