• Kurser

  Träningsläger för vuxna 2016

  Körning, dressyr, tömkörning, frihetsdressyr eller varför inte löshoppning. På Flyinge har vi ett brett utbud med kurser och sidan kommer att uppdateras fortlöpande.
  För frågor kontakta lovisa.broms@flyinge.se Läs mer ›

 • Hästföretagarcentrum1
  Kurser

  Hästföretagarcentrum

  – Kurser och digitala verktyg för hästföretagare i hela landet
  Träffa likasinnade och låt dig inspireras till en framtid som företagare i hästsektorn!
  Anmäl dig nu till någon av våra halv- eller heldagskurser. Läs mer ›

 • shutterstock_170961554
  Kurser

  Skugga en student

  Funderar du också på att ansöka till någon av Flyinges utbildningar? Är du inte riktigt säker vad det innebär? Välkommen att ta rygg på våra elever och studenter under en dag. Läs mer ›

 • Fredrik P
  Körkalaset

  Ledarskapskurs med fyrspannskörning

  Träna och utveckla ditt ledarskap med fyrspannskörning, en unik möjlighet i en unik miljö. Lär dig leda dig själv och ett team med hästar. Ta med dig annorlunda erfarenhet in i din vardag. Läs mer ›

 • Kurser

  Kvällsträningar

  Privata träningar på Flyinge hösttermin 2016
  Här nedan finns kontaktuppgifter och lite info om de lärare som håller privata träningar på kvällstid på Flyinge. Under sommaren har det införts nya riktlinjer gällande de privata träningarna på Flyinge och Strömsholm. Detta innebär att anmälan är bindande och man måste antingen betala för sin träning eller skaffa en ersättare om man inte kan delta pga. sjukdom eller annat som inträffar på kort varsel. Man kan dock avboka sin träning två veckor innan varje träningstillfälle utan betalningsskyldighet.

  Astrid Antonsson
  B-tränare i hoppning, B-banbyggare, Tysk beridarexamen, jobbar utöver undervisning på Flyinge med utbildning och träning av hopphästar samt banbygge.   Träningarna kan äga rum olika veckodagar beroende på när ridhus är tillgängliga.

  3-5 ekipage per grupp, kostnad 400 kr per gång. Bokning av plats är bindande och sker senast två veckor innan utsatt datum, vid förhinder att komma på bokad träning kan man ordna lämplig ersättare. Gruppindelning efter nivå. Håller även terrängträning om så önskas.   Swish, faktura eller kontant betalning.
  Tel: 0725-454341, mail: astrid.antonsson@flyinge.se eller via Facebook.

  Linda Eriksson
  Hippolog och Svensk Ridlärare Level II.Håller privatträningar.
  Kostnad: 300kr för 30min i obokat ridhus.Dag, plats och tid efter överenskommelse.
  Swish, faktura eller kontant betalning.
  Tel: 0738438381, mail: Linda.Eriksson@flyinge.see

  Petra Aittola
  Hippolog, B-tränare i hoppning, arbetar utöver undervisning på Flyinge med utbildning och försäljning av hopphästar i Torna Hällestad. Träningar på onsdagskvällar. Kostnad i grupp; 350 i crafoordhallen och 400 i Stora ridhuset. Ridhuset varierar beroende på vilket ridhus som är avsedd för hopp och dressyr respektive vecka. Swish, faktura eller kontant betalning.
  Tel: 0702164931, mail: Petra.Aittola@flyinge.se eller FB-sida ”Petras träningar i Skåne” 

  Selma Claar 
  Hippolog. Har arbetat som beridare i Tyskland. Arbetar nu som stallchef vid unghästprogrammet och undervisar i hoppning på gymnasiet. Har träningar måndag, tisdag eller onsdag.
  Tel: 0707-93 86 55, mail: selma.claar@flyinge.se

  Aminda Ingulfson
  Beridare, c-tränare fälttävlan, jobbar halvtid på Flyinge som lärare i dressyr, hoppning och tömkörning. Har övrig tid utbildning av hästar och ryttare i både dressyr, hoppning och fälttävlan. Träningar främst torsdagskvällar i hoppning. Kostnad i grupp 350 kr.   Dressyr- och terrängträning efter överenskommelse.
  Dressyr 350 kr för 45 min, terräng 300 kr i grupp plus banhyra.
  Swish, faktura eller kontant betalning.
  Tel: 073 063 1407, mail: Aminda.ingulfson@flyinge.se, boka gärna via sms.

  Christina Eghall
  C- tränare dressyr och  MSV C-domare. Dressyrträningar efter överenskommelse.   Betalning med faktura eller swish.
  Tel: 0706303445, mail: christina.eghall@flyinge.se

  Gitte Johansson
  Stallchefsutbildad. Tävlat internationell ** fälttävlan, 140 hopp, MSV dressyr. Håller löshoppningsträningar. Håller träningar enligt överenskommelse. Swish eller kontant betalning.
  Tel: 0702768278, mail: gitte.johansson@flyinge.se

 • Avelskurs2
  Kurser

  Avelskurs på webben

  Spännande avelskurs på webben

  Vill du prova på att vara uppfödare eller planerar du att betäcka ditt sto? Gå kursen Din väg till föl och lär dig mer om hästavel och uppfödning. Kursen ger dig grundläggande kunskaper oavsett vilken ras du föder upp. Läs mer ›

 • Kursregler