Fölvisning 2017

12 augusti 2017, Kastanjegården, Flyinge.
Har du ett föl efter PS Flyinge & Partners hingstar är du välkommen att anmäla ditt föl till visning.
Anmäl fölet med datum för födsel, uppfödare, härstamning, kön, färg, mödernelinjens prestation och gärna med länk till www.blup.se
Skicka din anmälan till helena.torstensson@flyinge.se senast den 6 augusti.

Visningen är även en selektion till SWBs fölauktion.

Om PS Flyinge & Partners

2012 inleddes det framgångsrika samarbetet mellan Flyinge AB och PS Flyinge & Partners. Sedan dess har antalet ston på stationen ökat för varje år. Företaget är lokaliserat på Flyinge Kungsgård och erbjuder den svenska marknaden ett urval av hingstar av högsta kvalité stationerade på Flyinge och dels genom import av sperma från Tyskland och Danmark.

Hingstutbudet präglas av stort fokus på högsta internationella kvalitet för avel och sport. Hingstarna har genomgått en strikt selektion för sina högklassiga sportegenskaper. Programmet erbjuder en variation av äldre sport och avelsmeriterade hingstar och yngre hingstar som utifrån härstamning och visade sportkvaliteter är mycket intressanta för framtiden.

Välkommen till PS Flyinge & Partners

God service är på första plats för oss och vi hjälper er i avelsarbetet och i marknadsföringen av era avkommor med bland annat den provisionsfria fölmarkandsplatsen här på hemsidan.

Ansvarig för verksamheten är Helena Torstensson, tidigare beridare på Flyinge och under många år även beridare hos Paul Schockemöhle i Tyskland.

Vi önskar er alla ett riktigt lyckosamt, trevligt och framgångsrikt avelsår! Välkommen till PS Flyinge & Partners.

Följ PS Flyinge & Partners på facebook

Fler nyheter på vår facebooksida!

Marknadsplats

Exklusivt för våra uppfödare och kunder tillhandahåller vi en marknadsföringsplats för PS Flyinge & Partners-avkommor, på webben.

Vi erbjuder en kostnadsfri insättning av foto och video på hemsidan och garanterar en provisionsfri förmedling genom vår kunniga personal med stora kontaktnät både nationellt och internationellt.

Uppdateras inom kort.

Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.