Välkommen till avelssidorna!
Avelsverksamheten bedrivs av PS Flyinge & Partners AB

Service är på första plats för oss och vi hjälper er i avelsarbetet och i marknadsföringen av era avkommor med bl. a. den provisionsfria fölmarkandsplatsen på vår hemsida.

Till Färs & Frosta seminhall är alla ston välkomna, även om du valt en hingst som inte  ingår i vårt hingstprogram.

Ansvarig för verksamheten är Helena Torstensson, tidigare beridare på Flyinge och under många år även beridare hos Paul Schockemöhle i Tyskland.

Vi önskar er alla ett riktigt lyckosamt, trevligt och framgångsrikt avelsår!


År 2011 påbörjades ett internationellt avels samarbete mellan Paul Schockemöhle Pferdehaltung i Tyskland, Ib Kirk ägare av Katrinelund Stuteri i Danmark och Lövsta Stuteri med ägare Antonia Ax:son Johnson ifrån Sverige. I och med förändringarna i Flyinge AB´s avelsverksamhet inför säsongen 2012 blev det möjligt att vidareutveckla samarbetet genom bildandet av PS Flyinge & Partners AB.

Företaget har sin lokalisation på Flyinge Kungsgård, och erbjuder den svenska marknaden ett urval av hingstar från de olika delägarna, dels stationerade på Flyinge och dels genom import av sperma från Tyskland och Danmark.

Hingstutbudet präglas av stort fokus på högsta internationella kvalitet för avel och sport. Hingstarna har genomgått en strikt selektion för sina högklassiga sportegenskaper. Programmet erbjuder en variation av äldre sport och avelsmeriterade hingstar och yngre hingstar som utifrån härstamning och visade sportkvaliteter är mycket intressanta för framtiden.

En viktig del av vår filosofi är att även erbjuda uppfödarna stöd och hjälp med marknadsföringen utav sina avkommor efter våra hingstar bl.a. genom gratis annonsering på våra saluhästsidor på nätet.

Det är en stor glädje för oss på PS Flyinge & Partners att få möjlighet att öka vår närvaro på den svenska marknaden. Vi önskar er alla stor lycka och glädje med era ston och föl framöver.

 

 

Kommentera