Flyinge Kungsgård är alltid öppen

ill oss på Flyinge Kungsgård är du som besökare varmt välkommen! Våra stallar och ridhus är öppna för besökare mellan 8:00-16:00 varje dag. Kanske möter du en OS-ryttare, en av morgondagens stora ridsportstjärnor eller kanske OS-ryttarnas egna hovslagare? Det händer alltid något på Flyinge.

Restaurang Kungsgården är öppen Mån – Tors 09.30-16.00, fredagar 09.30 – 14.00  telefon 046-649 09

Bokningar på Flyinge

På Flyinge finns många möjligheter. Är du intresserad av en guidad tur eller är du på jakt efter en fin möteslokal? Kanske letar du efter uppstallning en natt eller vill boka ridhuset för något evenemang.

Kontakta i så fall Cecilia Rätz
046-649 31
cecilia.ratz@flyinge.se

Spana in storkarna

Har du tur och kameran med dig får du kanske en bra bild på någon av alla de storkar som bor här. Flyinge har något för alla – vare sig du är häst-, historie- eller kulturintresserad. Det är fritt att besöka stallarna, njuta av miljön, picknicka i parken och uppleva ett av världens äldsta stuterier.
Vägbeskrivning, kontaktuppgifter och adress

Karta över Flyinge Kungsgård

Det finns mycket att upptäcka på Flyinge Kungsgård. Området och stallarna är öppet för besökare och det finns informationsskyltar runt om kring våra unika byggnader.

Välkomna att vandra runt men vänligen respektera att det pågår en verksamhet här och att det är en ren anläggning vilket bland annat innebär att det är förjudet att skräpa ned och att röka inom området.

Karta i större format här.

Händer på Flyinge
26 sep

SWB EQUESTRIAN WEEKS DRESSYR

https://equestrian-weeks.swb.org/
2 okt

SWB EQUESTRIAN WEEKS HOPPNING

https://equestrian-weeks.swb.org/
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.