14 okt
FHSK

Träning för Markku Söderberg

Markku Söderberg är diplomerad Beridare och B-tränare i hoppning och har lång erfarenhet av utbildning av hästar och ryttare i hoppning (även dressyr) t o m svårklass.

Markku Söderberg är diplomerad Beridare och B-tränare i hoppning och har lång erfarenhet av utbildning av hästar och ryttare i hoppning (även dressyr) t o  m svårklass.

Markku har tävlat internationell svår hoppning och nu aktuell i 130-140 klasser med sin häst med siktet inställt mot svårklass. Han har arbetat som landslagsledare och tränare för de finska junior och YR ryttare med goda resultat samt chefstränare för olympiska grenar i Finska Ryttarförbundet. Markku var chef de mission för FRF under VM i Jerez 2002.

”Jag brinner för korrekt grundutbildning och älskar att utbilda unga hästar. Att följa utbildningsskalan med hänsyn till hästen som individ leder till starka och glada hästar som presterar med god tillit.”

Han har även haft förmånen att träna för några av världens bästa tränare som Kyra Kyrklund, Georg Morris, Kaiser Johansmann, Rolf-Göran Bengtsson och Jan Jönsson för att nämna några.

Frågor, anmälning ring Markku på 0705501304 eller via länk under Läs mer

Du kanske också är intresserad av
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.