Hingstar ur Paul Schockemöhles och Andreas Helgstrands hingstprogram kommer att visas på Flyinge 19 april. Det är ännu inte klart vilka som kommer att finnas på plats, men på bilden ser Ni: (från vänster) Go First, Kannatol, Franklin, Springbank II VH.
19 apr
Evenemang

Hingstvisning – INSTÄLLD

Hingstvisning av Schockemöhles& Helgstrand Dressages främsta avelshingstar.

Evenemanget är inställt!

PS Flyinge & Partners och Helgstrand Dressage i vårens häftigaste hingstvisning

-Den som vill se riktigt bra hästar bör boka in den 19:e april. Vi kommer att ha med oss några av världens framgångsrikaste avelshingstar i hoppning och dressyr. Jag ser verkligen framemot att visa upp hingstar i särklass för den svenska publiken, säger Helena Torstensson.

PS Flyinge & Partners är inne på sin åttonde säsong på  Flyinge. Helgstrand dressage har varit med som samarbetspartner i två år.

-Nu börjar verkligen de svenska stoägarna kunna skörda frukterna. De första avkommorna vi varit med och tillverkat i Sverige är nu sju år gamla och bland dem finns flera godkända hingstar och framgångsrika sporthästar, säger Helena Torstensson.

Ps Flyinge & Partners har blivit en av landets ledande seminstationer med närmare 350 ston som kommer till Flyinge varje år

– Vi har kunnat bidra till att världens främsta blodslinjer finns tillgängliga i Sverige och indirekt kunnat hjälpa till att förädla den svenska aveln. Det känns fantastiskt, säger Helena.

Biljett bokar du genom att maila till osaevent@flyinge.se

Du kanske också är intresserad av
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.