Godkända för ett-sto-licens

Varihoka de Temple

Exceptionell fransk hingst. Inom ett år har Varihoka du Temple katapulterat sig själv till toppligan med segrar och placeringar i prestigefyllda tävlingar
Fakta

Luigi d’Amaury  –  Kannan

Född 2009, brun, 169 cm

Godkänd i: Hannover, Mecklenburg, OS-International, Rheinland,  Selle Francais, Sydtyska  förbunden, Westfalen

Språngavgift: € 1.000,–(+ 7% moms.)

WFFS: Inte bärare av anlaget

Om hingsten

Exceptionell fransk hingst

Inom ett år har Varihoka du Temple katapulterat sig själv till toppligan med segrar och placeringar i prestigefyllda tävlingar som Stuttgart/GER, Oldenburg/GER, Neumünster/GER, Dortmund/GER, Leipzig/GER, Hamburg/GER, Paderborn/GER, Herning/DEN, Arnheim/NED, Kronenberg/NED och Zandhoven/BEL. Riden av Patrick Stühlmeyer/GER var han även framgångsrik i det tyska nationshoppningslaget.

Varihoka du Temple blev godkänd för avel i Frankrike. 2015 började han tävla framgångsrikt i internationella youngster tourer. Från 2016 vann han internationella unghästklasser. Han tog även flertalet placeringar så som en femte plats i München championatet, en tredje plats i kvalet till Grand Prix i Herning/DEN, en sjätteplats i Medium tour finalen i Münster och en andra plats i Verden.

Hans far är Quidam de Revel, som är en son till Luigi d’Amaury, och som tävlade framgångsrikt internationellt. I tillägg till Varihoka du Temple blev hans även sportsligt framgångsrika son Ultrachic du Temple också godkänd.

Modern Narihoka d’Halong lämnade även de internationella hopphästarna Rikann Sauvage (e. Lando), Toulon Sauvage (e. Toulon) och Sucre Blue Sauvage (e. Mr. Blue).

Morfadern Kannan lämnade den individuella OS-segraren och dubbla silvermedaljören vid världscupsfinalen Nino des Buissonnets/Steve Guerdat/SUI. Från 2010 till 2017 låg han bland de tio bästa och senare bland de 20 bästa hoppförärvarna på WBFSHs världsranking. Riden av Michel Hécart var Kannan del av det franska laget som vann Samsung Super League 2003 och 2004. Han vann även guld vid franska mästerskapen 2005.

Den tredje hingsten Laeken lämnade även Champion Du Lys (tog lagguld vid EM och silver vid tyska mästerskapen med Ludger Beerbaum), som vann finalrankingen av Riders Tour och samlade ihop över en miljon euro i prispengar.

Angloaraben In Chala A återfinns i fjärde generationen i härstamningen.

Varihoka du Temple: ett intressant alternativ på blodslinje

Video

Stamtavla
Luigi d'Amaury Quidam de Revel Jalisco B
Dirka
Fille d'Espoir Plein d'Espoir IV
Orange de Norville
Narihoka d'Halong Kannan Orange de Norville
Cemeta
Fyllis Marine Laeken
Quine de Mai
Kontaktperson
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.