Godkända för ett-sto-licens

Stakkato’s Golden

Dubbel hingsttest-vinnare! Efter sin seger bland hopphingstarna och en total andraplats vid sitt 14-dagars-test i Schlieckau var Stakkato’s Golden inte att stoppa vid sitt hingsttest i Adelheidsdorf.
Fakta

STAKKATO GOLD  – CANTURANO

Född 2015, brun, 168  cm

Godkänd i: Hannover, Mecklenburg, OS-International, Rheinland, Sydtyska förbunden, Westfalen, Holstein

Språngavgift: € 900,– (+7% moms)

WFFS: Inte bärare av anlaget

Om hingsten

Dubbel hingsttest-vinnare!

Efter sin seger bland hopphingstarna och en total andraplats vid sitt 14-dagars-test i Schlieckau var Stakkato’s Golden inte att stoppa vid sitt hingsttest i Adelheidsdorf. Med 9,33 lämnade den hoppkunniga unghäststjärnan sin konkurrent i skuggan. Han blev av domarna belönad med max poängen 10,0 för sin inställning och helhetsintrycket, medan han fick 9,5 för manér och ridbarhet.

Fadern Stakkato Gold, som själv är framgångsrik på de internationella hoppbanorna, har lämnat stjärnor med hög frekvens. Dit hör segraren vid nationshoppningen i Calgary/CAN Sansibar/Philipp Weishaupt/GER, Solero/Jörne Sprehe/GER som placerade sig vid tyska mästerskapen och Sam S/Frederick Troschke/GER som kom trea i Lier Grand Prix. 2015 blev han utnämnd till ”Årets hingst” i Hannover.

Morfadern gick under namnet Eurocommerce Canturano framgångsrikt i sporten med Wout-Jan van der Schans/NED. Till hans fenomenala avkommor hör Daimler/Werner Muff/SUI som kom fyra i lag vid VM, Chica B.Z./Martin Fuchs/SUI och Djam.

Mormoderns fader VDL Indorado placerade sig 1996 i finalen till Bundeschampionatet (tyska mästerskapet för unga hästar) och gick därefter vidare i den internationella sporten med Ulrich Kirchhoff/GER. Bland hans avkommor finns Eurocommerce Lanapoule som vann Hamburg och Hannover Grand Prix med Gerco Schröder/NED.

Irlando, helbrodern till mormors moder Jannet, gick internationell dressyr.

Med Wolfgang, Ulft och Souvenir fyller fenomenala hingstar ur den nederländska stostammen på i följande generationer.

Stakkato’s Golden – Toppoäng för en topphingst!

Video

Bilder

Stamtavla
Stakkato Gold Stakkato Spartan
Pia
Wertherroeschen Werther
A l'Esprit
Erica Canturano Canturo
Madonna IV
Sonett Indorado
Jannet
Kontaktperson
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.