Hingstar godkända i Sverige

Fredbo’s Garmin SPH 207

Garmin är för oss den perfekta ponnyn - ädel, harmonisk, bra exteriör och fantastiskt bra gångarter. Garmin har en stor och smidig trav med aktiva knän och has. Galoppen är stor, aktiv och i tretakt. Garmin visar även en stor och taktmässig skritt både vid hand och under ryttare
Fakta

GAGARIN – YEALAND VANDAL

Född 2009, svart, 142 cm,

Dansk sportponny

Godkänd i :  Danmark, Sverige
Reservsegrare DSP 2012 och segerhingst DSP 2013. Godkänd i Sverige 2014. Dubbel bruksprovsvinnare 2012

Språngavgift: 3.000 Dkk + moms.
Transportkostnad: 1900 Dkk + moms per försändelse med hälsointyg

Om hingsten

Garmin är för oss den perfekta ponnyn – ädel, harmonisk, bra exteriör och fantastiskt bra gångarter. Garmin har en stor och smidig trav med aktiva knän och has. Galoppen är stor, aktiv och i tretakt. Garmin visar även en stor och taktmässig skritt både vid hand och under ryttare.

Garmins härstamning är väldigt intressant genom att fadern Gagarin blev premiehingst i dressyr som 3-åring och blev även tilldelad bronsmedaljen. Florestan-blodet ger ett fantastiskt temperament och stor ridbarhet, så det faller sig naturligt att även Garmin fått detta. Moderstammen är DSP, men med engelsk welsh ponny som bakgrund och härifrån kommer charm, elegans och stor styrka.

Under våren 2012 blev Garmin godkänd i DSP och slutade som tvåa i sin årgång. Vid bruksprovet på Finstrupgård vann han stort i både hoppning och dressyr med 8,66 för gångarter, 8,21 i hoppning och ett samlat resultat på 821. 2013 blev han segerhingst i DSP och vann därefter 4-års championatet i både hoppning och dressyr – en prestation som talar för sig själv. 2014 valde vi att endast starta honom i dressyrchampionatet och där fick han högsta poängen med 8,45.

Fölen efter Garmin är väldigt vackra och rör sig trevligt med en stor korrekthet. Det 2-åriga stoet Grace kom tvåa vid DSP’s finalshow. Konstaterat fri från OCD.

En unik ponny för avel och sport.

Bilder & video

Stamtavla
Gagarin French Kiss Florestan I
Donnerfee
Ginger Michangelo
Guinea
Bohemo Iris Yealand Vandal Cilwych Frantic
Yeáland Replica
Bohemo Jasmin FS2 Wharley Caruso
Foxhunter Stardust
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.