Godkända för ett-sto-licens

For Romance II

Karismatisk, ädel gentleman. For Romance II har en väldigt harmonisk exteriör och är välsignad med en grandios rörelsemekanik – redan vid sin premiering i Vechta 2015 imponerade For Romance II på åskådarna
Fakta

FÜRST ROMANCIER – SIR DONNERHALL I

Född 2013, mörkbrun, 170 cm

Godkänd i:  Mecklenburg, Oldenburg, Rheinland, Sydtyska förbunden, Westfalen

Språngavgift: € 1.000,- (+ 7% moms.)

WFFS: Inte bärare av anlaget

Om hingsten

Karismatisk, ädel gentleman

For Romance II har en väldigt harmonisk exteriör och är välsignad med en grandios rörelsemekanik – redan vid sin premiering i Vechta 2015 imponerade For Romance II på åskådarna och blev utnämnd till årgångsbästa. Han levde upp till de höga förväntningarna och gjorde sitt hingsttest med toppbetyg. For Romance II föl har sålts dyrt på auktioner med stor förhoppning för framtiden. Ett hingstföl vann 2018 DSP fölchampionat i Neustadt/GER med drömpoängen 10.0.

Fadern Fürst Romancier placerade sig 2009 vid unghäst-VM i dressyr och kom som 5-åring fyra vid tyska mästerskapen för unga hästar (Bundeschampionat). Till hans många oerhört framgångsrika avkommor hör bland andra First Romance/Dorothee Schneider/GER som vann ”Burg-Pokalen” och ”Burg-Pokal” finalisten och EM-silvermedaljören Fürst Levantino.

For Romance II är helbroder till For Romance I OLD som blev Oldenburgs segerhingst, såldes för rekordsumma vid hingstmarknaden, blev ”Haupt-prämien”-vinnare och ”Burg-Pokal” finalist. Likväl är han helsyskon med Fasine OLD som blev Oldenburgs segersto, vann Bundeschampionatet innan hon såldes för rekordpris på P.S.I. auktionen och som nu är framgångsrik i svår klass. Hon i sin tur blev moder till Fasino (e. Fondation) som står i avelsinsats hos oss. For Romance II moder Gesina fick tillsammans med Dante Weltino vår Dante PS. Och tillsammans med Bordeaux kommer dottern Mount St. John Best of all som blev brittisk dressyrmästarinna och som i dagens läge är placerad i lilla rundan. Ur henne kommer Best of Mount St. John OLD (e. Fürst Romancier), som kom tvåa vid länsmästerskapen och femma på Bundeschampionatet.

Genom morfadern Sir Donnerhall I – som själv var andra reservsegraren vid sin premiering, länsmästare, rekordsegrare vid sitt hingsttest, tvåa vid unghäst-VM i dressyr, Bundeschampion och ”Hauptprämien”-segrare – och Don Schufro – som tillsammans med Andreas Helgstrand/DEN tog lagbrons vid OS i Hongkong – ger sig en intressant avel i de bakre generationerna av härstamningen genom århundrandens förärvare Donnerhall och den lika präglande Sandro.

Mormodern Gesine lämnade även den första reservsegraren Vivaldi’s Schufro (e. Vivaldi).

For Romance II kommer ur moderslinjen från Voltaire.

For Romance II ger bevis: att avla handlar om att tänka i generationer

Bilder & video

Stamtavla
Fürst Romancier Fürst Heinrich Florestan I
Dawina
Ronja Romancier
Edwina
Gesina Sir Donnerhall I Sandro Hit
Contenance D
Gesine Don Schufro
Gaby
Bokning
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.